Blog

Wat is de duurste telefoon van de wereld?

Wat is de duurste telefoon van de wereld?

‘s Werelds duurste telefoon is de Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition, die een ongelooflijke € 43,7 miljoen kost. De Falcon Supernova is een op maat gemaakte iPhone 6 en werd geïntroduceerd in 2004. De telefoon is bedekt met 24 karaat goud en versierd met een massieve roze diamant op de achterkant.

Hoeveel kost de duurste iPhone ter wereld?

De Britse designer Stuart Hughes heeft de ‘duurste telefoon ter wereld’ ontworpen: een iPhone ter waarde van ongeveer 12 miljoen euro. De home-knop bestaat uit een diamant van 26-karaat, de buitenkant is van 24-karaat goud.

Wat is de duurste Samsung telefoon?

1. Samsung Galaxy Z Fold 2 (€1.549) “Een telefoon en een tablet in één geavanceerd apparaat.” In tablet-modus kan het apparaat drie apps tegelijk uitvoeren; het heeft 512 GB opslag, het beschikt over een camera aan de achterzijde met drie lenzen en één camera aan de voorkant.

Hoeveel kost de duurste smartphone?

Peperduur ook: voor de Mate Xs betaal je liefst 2.499 euro. De duurste smartphone tot nu toe.

Wat zijn de duurste schoenen ter wereld?

De Italiaanse ontwerper Antonio Vietri heeft eerder deze maand de allerduurste schoenen ter wereld gepresenteerd. Zijn ‘Moon Star Shoes’ kosten zo’n 18 miljoen euro, meldde de Engelstalige nieuwssite The National uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Wat is de goedkoopste telefoon ter wereld?

De goedkoopste smartphone ter wereld kost namelijk 3,63 euro. De telefoon is geproduceerd door Adcom, komt uit India en heeft de naam ‘Freedom 251’. Hij heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 3.2 megapixel camera aan de voorkant, runt op Android en er is mogelijkheid voor twee simkaarten.

Wat kost een aifoon?

De goedkoopste iPhone 11 heeft 64 GB geheugen en kost 809 euro. In de 128 GB-uitvoering kost hij 859 euro en met 256 GB geheugen 979 euro.

Wat is de goedkoopste telefoon?

Samsung Galaxy A40 We schreven laatst al over de Samsung Galaxy A40 in vergelijking met de Samsung Galaxy A50. Die laatste is wat geavanceerder, maar als budget belangrijk voor je is, heb je aan de Galaxy A40 ook een heel goede smartphone met een scherp en helder scherm en vlotte prestaties.

Hoe duur is de duurste tv?

Duurste tv ter wereld kost 90.000 euro.

Wat is de duurste schoen van Nike?

De schoenen die basketballegende Michael Jordan in 1984 in zijn eerste seizoen in de NBA droeg, hebben bij een veiling een bedrag opgeleverd van 1,47 miljoen dollar. Omgerekend is dat 1,26 miljoen euro. Volgens veilinghuis Sotheby’s zijn de witte Nike Air Ships van Jordan daarmee de duurste sneakers ooit..

Wat zijn de duurste Nike Air Max?

Nike Air Max 1 Albert Heijn Hyperstrike (2005) Vraag je je af wat de duurste Air Max 1 is? Dan heb je hier je antwoord: de Albert Heijn Hyperstrike is de allerduurste Air Max 1. Voor sneakerheads is dit dan ook absoluut de holy grail.

Wat zijn de beste goedkope smartphones?

Beste goedkope smartphones

  1. Poco X3 NFC. De budgetkoning.
  2. Motorola Moto G9 Plus. Grote allrounder.
  3. Motorola Moto G9 Power. Gigantisch groot met een gigantische accu.
  4. Xiaomi Redmi Note 9S. Een goede mix van functies tegen een aantrekkelijke prijs.
  5. Realme 8 5G.
  6. Motorola Moto G8 Power.
  7. Huawei P30 Lite.
  8. Motorola Moto G30.

Share this post